Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Acest document, prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Espinno.com.

Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Espinno.com  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii sunt acord sa nu afecteze si / sau interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare ale siteului sau ale continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Espinno.com  sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Pentru ca produsele comercializate de Espinno sunt realizate manual si incadrate in categoria articolelor fragile, se poate intampla ca din motive ce tin de transport si depozitare, pana la destinatie, sa apara posibile defecte care pot fi remediate foarte usor. In cazul in care produsul comandat este degradat in asa fel incat nu poate fi reparat, atunci consumatorul poate cere returnarea lui in maxim 10 zile de la primire si inlocuirea cu un produs similar. Este foarte important ca in momentul primirii coletului cu produsul comandat sa verificati starea acestuia. 

Administratorul Espinno.com depune eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente din motive ce nu tin de administrator.
Atentie: fotografiiile produselor prezentate pe site au caracter informativ. Ele pot diferi din punct de vedere al culorilor si/sau aspectului din motive ce tin de tipul si performanta device-ului folosit de Utilizatori.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Espinno.com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Espinno.com , utilizatorul se declara de acord ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul Espinno.com  sau asociatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea lor pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Espinno.com in orice moment si la orice interval de timp , avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila.

Daca aveti intrebari in legatura cu termeni de utilizare prezentati mai sus, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email magazin@espinno.com  .